Εκδήλωση αναγγελίας Ίδρυσης της Ε.Δ.Ε.Π Ο.Α Α.Ε.

Μια εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην βιβλιοθήκη μας από τον  ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ με σκοπό την Υπογραφή του Ιδρυτικού Συμβολαίου της Εταιρείας Διοίκησης και Διαχείρισης Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων Ασωπού Βοιωτίας Α.Ε. με διακριτικό τίτλο Ε.Δ.Ε.Π Ο.Α ΑΕ.

Στην Εκδήλωση είχαν προσκληθεί παρέστησαν και χαιρέτησαν, οι Βουλευτές κ.κ. Ευάγγελος Αποστόλου και Γεώργιος Μουλκιώτης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και Πρόεδρος της ΕΑΝΕΠ ΑΕ κ. Φάνης Σπανός, οι Αντιπεριφερειάρχες κυρία Φανή Παπαθωμά, Χάρης Σανιδάς και Ηλίας Μπουρμάς, οι Δήμαρχοι Αθηναίων, Τανάγρας, Λιβαδειάς, Θηβαίων, και Ωρωπού κ.κ. Κώστας Μπακογιάννης, Βασίλης Περγάλειας, Γιάννης Ταγκαλέγκας, Γεώργιος Αναστασίου και Γεώργιος Γιασημάκης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κύριος Παναγιώτης Αγνιάδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ και Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων - Ασωπού ΑΕ κύριος Αθανάσιος Ψαθάς, οι κ.κ. Μιχάλης Μητσόπουλος Διευθυντής τομέα Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος και Ρυθμιστικών Πολιτικών και Ιωάννης Λαϊνάς associate advisor του ΣΕΒ και ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κύριος Λουκάς Παπαχαραλάμπους. Την αίθουσα κατέκλεισαν εκτός των Ιδρυτών, πλήθος εγκατεστημένων επιχειρήσεων στο Επιχειρηματικό Πάρκο Εξυγίανσης και Ανάπτυξης Οινοφύτων και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΒΣΕ.

 

 

Βιβλιοθήκη Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Β'

Δραστηριότητες

Ανακαλύψτε

Ακολουθείστε

  • Καπετάν Ιωάννη Λιάπη 2

  • 22620 32168

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.