Συνεργασίες

Η Βιβλιοθήκη Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου έχει συνάψει σημαντικές συνεργασίες με ακαδημαϊκούς και επιστημονικούς φορείς στην προσπάθειά της να συμβάλλει στην πνευματική ανάπτυξη της τοπικής και της ευρύτερης κοινωνίας.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Συνδέσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας.

Μια σημαντική όσο και πολυδιάστατη συμφωνία συνεργασίας υπογράφτηκε την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019, μεταξύ της Βιβλιοθήκης Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Β’, του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας.

Η εν λόγω συμφωνία αποτελεί πρότυπο ανάπτυξης τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κύπρο, καθότι συνενώνει τις δυνάμεις του πνευματικού κόσμου της Εκκλησίας της Ελλάδας, της Πανεπιστημιακής κοινότητας, της κοινωνίας και του επιχειρείν.

Η τελετή υπογραφής έγινε στον χώρο της Βιβλιοθήκης, που εδρεύει στα Οινόφυτα Βοιωτίας και την οποία έχει ιδρύσει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος Β’, όπου και συνυπέγραψε τη συμφωνία με τον Πρύτανη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου καθηγητή   κ. Κώστα Γουλιάμο και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας κ. Νίκο Κουδούνη.

Η κομβικής σημασίας αυτή συμφωνία για την ανάπτυξη του τόπου, εμπεριέχει στοιχεία συνεργασίας που αφορούν την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, την έρευνα, τη δια βίου μάθηση, την κατάρτιση, την καινοτομία, καθώς και άλλους τομείς που συμβάλλουν στην αριστεία. 


Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης

Παράλληλα η βιβλιοθήκη μας συνεργάζεται με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την πραγματοποίηση επιμορφωτικών σεμιναρίων και ημερίδων που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς.

Σκοπός των προγραμμάτων αυτών είναι η προσωπική, επιστημονική και επαγγελματική ανάπτυξη του παιδαγωγού, σημαντικός παράγοντας για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης 


Κέντρο Εκκλησιαστικής Διακονίας

Συνεργασία έχει αναπτυχθεί και με το Κέντρο Εκκλησιαστικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας, για την συνδιοργάνωση εκδηλώσεων που απευθύνονται σε όλους τους κατοίκους τς ευρύτερης περιοχής και καλύπτουν όλο το ηλικιακό φάσμα. (Με την φωτογραφία 3, αριστερά)

Βιβλιοθήκη Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Β'

Δραστηριότητες

Ανακαλύψτε

Ακολουθείστε

  • Καπετάν Ιωάννη Λιάπη 2

  • 22620 32168

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.